Minőségi arculat

“Belépő a sikeres vállalkozás menedzseléséhez”

Ma már alapelvárás, hogy egy vállalkozás megjelenésében, arculatában különbözzön a piac többi szereplőjétől. Egy optimalizált honlap, egy karakteres logó az egyik legfontosabb belépő a sikeres vállalkozás menedzseléséhez, a versenyképesség fenntartásához.

A szakmailag jól átgondolt minőségi arculat jellemzője, hogy 2-3 színből, egyértelmű grafikai elemekből, egyedi betűtípusokból áll, ugyanakkor jól olvasható és könnyen beazonosítható, megjegyezhető. Mindez együttvéve hozza meg a sikert, hiszen sokszor ez az első találkozás az ügyféllel, és az első benyomás hosszú távon meghatározó. Legyen az egy honlap, egy bemutatkozó e-mail, egy applikáció vagy egy levélpapír.
A honlap lényegi részét, a grafikai keretrendszert érinti a logó és a hozzá tartozó grafikai elemek harmonikus összhangja. A tökéletes munka érdekében rendszeresen végzünk arculatkialakítási munkákat a webes fejlesztések megkezdése előtt is.

Amennyiben az arculattervezés független a webes igénytől, abban az esetben is állunk Partnereink szíves rendelkezésére!

Az elmúlt években számtalan önálló arculatot készítettünk el megrendelőink maximális elégedettségére. A webes alkalmazások fejlesztése minden alkalommal megfelelő arculati megjelenéssel párosult, így a siker garantált volt.