Siker útján, közösen

“Kész megoldásainkkal Ön is
garantáltan a siker útjára lép”

Szolgáltatásunk az Ön számára is értékes lehet, ha szeretné, hogy vállalkozása hatékonysága a XXI. század legmodernebb interaktív kommunikációs eszközei által mérhetően növekedjen. Az Internethez kapcsolódó valamennyi webes és marketinges részterületet magába foglaló, kész megoldásainkkal Ön is garantáltan a siker útjára lép.

  • Megjelenésében letisztult, harmonikus weboldalak
  • Funkcionalitásuknak megfelelő stíluselemek
  • Az átláthatóság és a könnyű kezelhetőség megfelelő animációkkal
  • Programozás a legfejlettebb eljárások jegyében
  • Stabil szerverháttér
  • A hatékonyságnövelést és az optimalizálást segítő fejlett látogatottság elemző rendszer
Cégünk, a New Time Kft. 2007-ben azzal a céllal jött létre, hogy Partnereink számára segítő kezet nyújtsunk a webes megoldások szerteágazó világában. Folyamatosan követjük a legújabb trendeket, újításokat, így Ön biztos lehet abban, hogy megújult honlapját a jövőben nemcsak megjelenésében, hanem tartalmi felépítését illetően is a legjobbak, leghatékonyabbak között jegyzik majd.

Munkánk során számos vállalkozásnak mutattunk már irányt, az alapoktól építettük fel számukra a kereskedelmi, ügyviteli, illetve értékesítési vonalat. Olyan eszközöket adtunk a kezükbe, melyek alkalmazásával stabil alapokra hosszútávon építkezhetnek.

A következőkben prezentált szolgáltatásaink és referenciáink tükrében Ön is könnyedén átláthatja, miért a legjobb megoldás, ha minket választ! Ismerje meg munkánkat, profi ajánlatainkat!