Közösségi média

Hatékony kommunikációs csatornák

A lehetőségek végtelenek
Az internet széles világának köszönhetően számtalan kommunikációs csatorna áll rendelkezésre, amelyekkel megszólíthatja leendő ügyfeleit, partnereit a világhálón. Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, YouTube, Vimeo, hírlevél, e-mail marketing, mobilalkalmazás, SEO (keresőoptimalizás), statisztikák elemzése…és még sorolhatnánk a lehetőségek sorát, melyek mindegyike hatékonyabbá teheti vállalkozását. Akár különböző kombinációkban is!

Átvállaljuk a feladatokat
Nincs ideje a kommunikációs eszközök bevezetésére, alkalmazására, felügyeletére, frissítésére? Mi átvállaljuk a feladatokat, így kizárólag a mindennapi üzleti tevékenységre koncentrálhat, úgy, hogy közben nem kell lemondania a – nagyobb bevételt hozó – hatékony kommunikációs eszközökről sem! Segítségünkkel, kreatív tervekkel, ötletekkel, egyedi ajánlatokkal, promóciókkal, nyereményjátékokkal célozhatja meg meglévő és leendő üzleti partnereit.

Tudatos stratégia
A mindennapos internetezés, a közösségi oldalakon való aktív jelenlét szinte már elképzelhetetlen a ma embere számára. Elgondolkozott már azon, hogy üzleti szempontból milyen lehetőségeket rejt magában a közösségi média dinamikusan fejlődő világa? A weboldalak fejlesztése során nap mint nap megtapasztaljuk a közösségi médiában rejlő értékeket. E tudásunkat ajánljuk fel Önnek is! Így a közös tervezés és célok megfogalmazása után együtt haladhatunk a sikerhez vezető úton.
Legyen az elsők között!
Egy-egy kulcsszó alapján az Ön honlapjára könnyen rátalálnak az érdeklődők? A sorban hol helyezkedik el a keresési találatok között? Tapasztalatból tudjuk, hogy a keresőkben sokszor csak néhány apró lépés választ el egy-egy honlapot a jobb helyezéstől, s így a nagyobb látogatottságtól. A Keresőoptimalizálás (SEO) szolgáltatásunkkal olyan weboldalt fejlesztünk ki cége számára, mellyel elsők között lesz valamennyi keresőben!

Adwords kampányok
Munkánk során, a honlap elemzésekor feltárjuk, hogy mely kulcsszavak vihetik sikerre vállalkozását. Az eredményesség szempontjából ezek elengedhetetlen lépések. A weboldalán gyakran használt kulcsszavak pontosításával elérhető, hogy a keresőkben minél előkelőbb helyen jelenjen meg vállalkozása. Így könnyebben, gyorsabban rátalálnak, az elsők között kattintanak honlapjára. Ezzel eredményesebbé válik kampánya, és csökkentett költségekkel növelheti a célzott látogatók számát és a kampányok megtérülési mutatóját.

Facebook hirdetések
A közösségi oldal aktivitásában számos előny rejlik. Ezt cége számára is fordíthatja, így könnyedén érhet el egyszerre akár több száz vagy ezer potenciális ügyfelet. Nagyon gyorsan és egyszerűen lehet rajta hirdetést közzé tenni. Ahhoz azonban, hogy csak azokhoz érjen el a hirdetése, akiknek szánja, tudatos marketing munka szükséges. Akárcsak ahhoz, hogy a hirdetése hatékony is legyen. A helyes út megtalálásához több éves, eredményes hirdetési tapasztalatunkat ajánljuk.