Newtime CMS

Tartalomkezelő rendszer

Átadjuk weboldala kezelését!
Rugalmas, felhasználóbarát, profi technológia segítségével a jövőben Ön bármikor alakíthatja, frissítheti weboldala tartalmát. Az általunk kifejlesztett Newtime CMS rendszert vállalkozások sokasága használja maximális megelégedéssel! A jövőben Ön is közéjük tartozhat!

A logikus felépítésnek és megjelenítésnek köszönhetően rövid oktatás után bárki, minimális számítástechnikai tudással egyszerűen kezelheti a rendszert. A szerkesztői felület elérése jelszóval védett, adminisztrációs rendszeren keresztül történik.
Gyors és tökéletes eredmény
A rendszer használata során előre elkészített modulokat kezel a felhasználó, így gyors és tökéletes eredményt ér el. A design, valamint az arculati elemek az adatmódosítástól függetlenek, a feltöltött tartalmi elemek grafikusan, formázottan, a felülethez illeszkedően jelennek meg.

Igény esetén tetszőleges számú egyedi rendszer és modul is üzembe helyezhető, melyeket előre egyeztetett funkciók és működési paraméterek alapján készítünk el. A munkát a modulok konfigurálhatósága, az egyedi speciális kialakítások segítik.